Loading...
Gentænk Velfærden 20192018-12-14T13:01:33+00:00

VÆR MED TIL AT UDVIKLE FREMTIDENS VELFÆRD

Gentænk Velfærden er en ambitiøs videreudvikling af Velfærdens Innovationsdag, hvor Mandag Morgen i samarbejde med Altinget inviterer alle interesserede til at gentænke velfærden i et udviklingsforløb, der skaber konkrete bud på nye velfærdsløsninger. Forløbet er værdiskabende, tværsektorielt, kompetenceudviklende og kommer med bud på løsninger på fremtidens velfærdsudfordringer, som du kan tage med hjem og afprøve i din organisation.

DE GODE SPØRGSMÅL

I Gentænk Velfærden 2019 arbejder vi med spørgsmålene:

Hvordan inkluderer vi udsatte borgere på fremtidens arbejdsmarked?

Hvordan uddanner vi børn og unge til jobs, som ikke engang eksisterer endnu?

Hvordan sikrer vi sammenhængende sundhedstilbud på tværs af sektorer, hvor borgerens behov sættes først?

Hvem er fremtidens frontmedarbejdere?

GENTÆNK VELFÆRDEN BESTÅR AF TRE BEGIVENHEDER

Gentænk Velfærden er et udviklingsforløb, der består af tre begivenheder: To velfærdsværksteder og en konference. De tre begivenheder foregår over tre måneder, og her arbejder du med skabe konkrete bud på nye velfærdløsninger.

Velfærdsværksted
– session I

Det første velfærdsværksted er en halvdagssession med 50-80 deltagere. Gennem indspark, ny viden og et faciliteret format identificerer, kvalificerer og prioriterer I velfærdsudfordringer inden for bl.a. sundhed, læring og arbejdsmarked. Du får bl.a. ny viden, netværk og indblik i udfordringer som andre står overfor.

Læs mere om velfærdsværksted I

Velfærdsværksted
– session II

En heldagssession, hvor den samme gruppe af 50-80 deltagere arbejder på tværs, udveksler og udvikler idéer og løsninger, som du kan bringe med hjem i din egen organisation – til inspiration, videreudvikling eller afprøvning. Vi vil udfordre og facilitere gennem konkrete innovationsværktøjer og inspirerende indspark fra eksperter. Du får konkrete idéer til nye arbejdsgange og nye organisationsformer samt praktiske værktøjer til at løse de udfordringer, din organisation står overfor.

Læs mere om velfærdsværksted II

Velfærdskonference

En konference om fremtidens velfærd, hvor du bliver præsenteret for nye løsninger og ny inspirerende viden – og hvor vi præsenterer de bedste løsningsforslag for beslutningstagere fra kommuner, stat, erhvervsliv og civilsamfund. På konferencen bliver du bl.a. inspireret med nye løsninger og udsyn. Du får mulighed for at showcase egne løsninger og netværke.

Læs mere om velfærdskonferencen

Vil du med?

Aarhus:
Velfærdsværksted – session I
mandag d. 18. marts (halvdags) i Aarhus
Velfærdsværksted – session II
tirsdag d. 7. maj i Aarhus
Konference
torsdag d. 6. juni i København

København:
Velfærdsværksted – session I
tirsdag d. 26. marts (halvdags) i København
Velfærdsværksted – session II
torsdag d. 2. maj i København
Konference
torsdag d. 6. juni i København

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Kontakt seniorkonsulent Katrine Hoffmann på kha@mm.dk eller 6040 7617.