Velfærdskonference2019-02-08T13:31:02+00:00

Gentænk Velfærden konference d. 6. juni 2019

På konferencen møder du de andre deltagere fra de sideløbende workshopforløb og et større netværk af aktører på velfærdsområdet. På dagen vil du møde inspirerende talere og velkendte elementer fra Velfærdens Innovationsdag som f.eks. Løsningsgalleriet, men du vil også få mulighed for selv at stille dig op på skamlen over for kolleger og beslutningstagere fra kommuner, stat, erhvervsliv og civilsamfund. Med andre ord får du ny viden, konkrete eksempler til inspiration og mulighed for at møde dem, der selv har prøvet nye løsninger af og høre om deres erfaringer og overvejelser med at gentænke velfærden i praksis.

Der deltager ca. 500 i konferencen, der foregår d. 6. juni 2019 i Skuespilhuset i København.

Tilmeld dig her

Hvem kommer?

Gentænk Velfærden 2019 er målrettet ledere og udviklingsansvarlige fra den offentlige sektor, private virksomheder, civilsamfundets organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Deltagerne kommer fra mange forskellige fagområder på tværs af hele landet.

Deltagerne er på jagt efter nye løsninger og inspiration til, hvordan de kan arbejde med at udvikle velfærden i praksis i deres organisation.

Hvad får du ud af konferencen?

Nye løsninger:  Mød dem, der selv har prøvet nye konkrete løsninger af i praksis

Udsyn: Få ny viden og nyt udsyn fra hele Velfærdsdanmark såvel som internationale aktører

Eksempler til inspiration og mulighed for at showcase dine egne løsninger: Kom selv og vis de prototyper på løsninger, som du selv har testet af eller bliv inspireret af dem, der har prøvet det af i praksis.

Netværk: På konferencen får du mulighed for at møde 500 aktører på velfærdsområdet, når vi sammen debatterer vejene til en veltænkt velfærd. Det gælder både de andre deltagere i det workshopforløb, du har deltaget i, samt et større netværk af aktører på velfærdsområdet.