VI SKABER INDSIGT OG LØSNINGER FOR MENNESKER OG SAMFUND

Tænketanken Mandag Morgen har i mere end 25 år præget samfundsudviklingen med dagsordenskabende og politisk uafhængige indsigter og løsninger. Det gør vi fortsat i dag.

VORES STYRKER

Vores samarbejdspartnere er offentlige, private, faglige, filantropiske og frivillige organisationer og virksomheder, som gerne vil forstå og bidrage til udviklingen af vores samfund.

VORES 5 FOKUSOMRÅDER 

Verdensmål og bæredygtighed

Vi tror på, at verdensmålene og kravet om bæredygtighed bliver retningsgivende for, hvordan vi indretter vores samfund. I de kommende år vil det kun blive tydeligere: Man kan ikke tænke samfundsforandring og -omstilling uden at tænke verdensmål og bæredygtighed.

Velfærd & beskæftigelse

Vi tror på, at debatten om velfærdssamfundet og fremtidens arbejdsmarked skal handle om mere end budgetter og ydelser. De bedste løsninger kræver nemlig, at vi tør tænke og gøre nye ting, og at vi gør det sammen og på tværs af sektorer.

Demokrati & fællesskaber

Vi tror på samtalen, debatten og værdien i, at vi alle er medskabere af samfundet. Vi tror også på, at fællesskaber ikke skal tages for givet, og at samfundsudviklingen med dalende tillid til vores politikere, ensomhed og et stigende offentligt ressourcepres kalder på en nytænkning af vores demokrati og fællesskaber.

Ledelse & kompetencer

Vi tror på, at de rette kompetencer og det gode lederskab er absolut nødvendige for, at virksomheder, organisationer og myndigheder kan gribe de muligheder, som fremtiden bringer. Afgørende for at imødegå de tværgående, mere systemiske kriser, bliver derfor et lederskab, der forstår og forankrer de nye værdilogikker i deres egne organisationer såvel som i de partnerskaber og alliancer, de indgår i.

Teknologi & digitalisering

Vi tror på, at ny viden og teknologi kan løse rigtig mange af vores problemer. Det problemløsende potentiale kommer dog ikke af sig selv, men kræver, at vi forstår og kan forholde os til de nye muligheder og risici, som følger med den teknologiske udvikling og digitale verden.

VORES HOLD

Vi er et team af erfarne analytikere, projekt- og eventmagere, innovatører, kommunikatører og ledere.

Ane Wilken Silkjær Projektkoordinator

Christian Ingemann Projektchef

Emilie Helene Holm Projektkoordinator

Gry Nynne Thorsen Analytiker

Jonatan Porsager Projektchef

Lisbeth Knudsen Tværgående chefredaktør

Maria Rosenbeck Kvorning Senioranalytiker

Mathias Kjær Heilesen Senioranalytiker og konstitueret souschef

Pernille Skaarup Projektkoordinator

Tænketanken Mandag Morgen er en del af Mandag Morgen, der også står bag Ugebrevet Mandag Morgen, TjekDet og MM Next. Vi udfører opgaver i hele Danmark, men har adresse i den centrale København sammen med vores søstervirksomhed Altinget.

DET SIDSTE ÅR HAR VI SAMARBEJDET MED

Tænketanken Mandag Morgen er en del af Mandag Morgen ApS, der er et datterselskab 100 procent ejet af Rasmus Nielsen Holding Aps.