Kontakt
lk@mm.dk
2141 0000

Lisbeth Knudsen
Tværgående chefredaktør

Lisbeth Knudsen har tilbragt godt 40 år i mediebranchen og har beskæftiget sig med medier og journalistik inden for både print, radio, tv og digitale platforme. De fleste af de 40 år som leder på forskellige niveauer og aktiv i forskellige bestyrelser og organisations-sammenhænge. Hele karrieren igennem har hun kombineret erfaring med både den forretningsmæssige side og den redaktionelle side. Journalistisk udvikling, nye fortælleformer, digital transformation, disruptive innovation og de nye teknologiers indflydelse på mediebranchen er en rød tråd i hendes virke, lige som nye forretningsmodeller, ledelse, politik og samfund altid har været det.

Pr. 1. januar 2016 er Lisbeth Knudsen blevet udnævnt til bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater og hun har i 10 år været bestyrelsesformand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun er desuden adjungeret professor på CBS.

Skriver kommentarer og debatindlæg flere steder – bl.a. på Altinget.dk. Hun er desuden medlem af bestyrelsen for start-up virksomheden Service Lovers og medlem af Illum Fondets bestyrelse.

Lisbeth Knudsen er tidligere ansv. chefredaktør for Berlingske og koncernchef (CEO) for Berlingske Media igennem 8 år til september 2015. Før det var hun nyhedsdirektør i DR i 8 år og før det igen i godt 8 år adm. dir. for A/S A-pressen og chefredaktør for Aktuelt. Hun blev uddannet journalist fra 1975 og startede sin karriere på Berlingske som politisk reporter, senere chef for den politiske redaktion, erhvervsredaktør, søndagsredaktør og medlem af chefredaktionen frem til 1990.

VORES HOLD

Vi er et team af erfarne analytikere, projekt- og eventmagere, innovatører, kommunikatører og ledere.

Christian Ingemann
Projektchef

Gry Nynne Thorsen
Analytiker

Jonatan Porsager
Projektchef

Lisbeth Knudsen
Tværgående chefredaktør

Maria Rosenbeck Kvorning
Senioranalytiker

Mathias Kjær Heilesen
Senioranalytiker og konstitueret souschef

Mathilde Oda Meyer Jørgensen
Projektkoordinator

Pernille Skaarup
Projektkoordinator

Thomas Emil Pedersen
Projektkoordinator

Rasmus Akstrup Wagtmann
Projektkoordinator