Kontakt
lk@mm.dk
2141 0000

Lisbeth Knudsen
Strategidirektør

Lisbeth Knudsen er Tænketankens senior rådgiver og generalist på en bred motorvej af emner. Hun har tilbragt godt 40 år i mediebranchen og har beskæftiget sig med medier og journalistik inden for både print, radio, tv og digitale platforme. De fleste af de 40 år som chefredaktør, nyhedsdirektør og CEO samt aktiv i forskellige bestyrelser og organisationssammenhænge. Hele karrieren igennem har hun kombineret erfaring med både den forretningsmæssige side, den redaktionelle side og et intenst engagement i samfundsudviklingen.

Ud over strategiudvikling, lederskab og kommunikation dækker hun områder som demokratiudvikling, velfærdsinnovation, digital transformation, disruptive innovation, den grønne omstilling, bæredygtighedsledelse og SDG-mål samt udviklingen af nye forretningsmodeller og kompetenceudvikling.

Lisbeth Knudsen er projektejer på og leder af Outreach-delen af VELUX og VILLUM fondenes store projekt Algoritmer, Data og Demokrati (ADD-projektet), som udføres i en kombination af et forskningskonsortie og Tænketanken Mandag Morgen.

Lisbeth Knudsen har følgende bestyrelseshverv: Bestyrelsesformand for professionshøjskolen Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Bestyrelsesformand for non-profit organisationen Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL-grupperne). Bestyrelsesformand for den selvejende institution Odense Symfoniorkester. Medlem af bestyrelsen for den rådgivende ingeniørvirksomhed NIRAS Group, af bestyrelsen for kommunikationsmuseet ENIGMA og Illum Fonden. Endelig er hun adjungeret professor på CBS.

Lisbeth Knudsen er fast kommentator på Altinget.dk og i Ugebrevet Mandag Morgen og aktiv samfundsdebattør, oplægsholder og moderator på konferencer, workshops m.v.

Lisbeth Knudsen er tidligere ansv. chefredaktør for Berlingske og koncernchef (CEO) for Berlingske Media igennem 8 år til september 2015. Før det var hun nyhedsdirektør i DR i 8 år og før det igen i godt 8 år adm. dir. for A/S A-pressen og chefredaktør for Aktuelt. Inden Aktuelt var hun medlem af chefredaktionen på Berlingske i 6 år.

Ledelsen i Tænketanken Mandag Morgen

Lisbeth Knudsen
Strategidirektør

lk@mm.dk

Christian Ingemann
Udviklingschef og souschef

cin@mm.dk

Mia Geiken
Chef for indhold og talenter

geiken@altinget.dk

Medarbejdere i Tænketanken Mandag Morgen

Amanda Luna Holm
Projektkoordinator

holm@mm.dk

Cecilie Marie Navndrup Rise
Indholdsleder

rise@altinget.dk

Daniel Honoré Jensen
Senioranalytiker

dhj@mm.dk

Erik Tougaard Møller
Projektkoordinator

etm@mm.dk

Gertrud Blinkenberg
Indholdskoordinator

gb@altinget.dk

Inge Rasmussen
Administrationsansvarlig

inge@altinget.dk

Jakob Laustrup Kryger
Videoproducer

kryger@altinget.dk

Jakob Beck Jensen
Projektkoordinator

beck@altinget.dk

Jens Christian Rørmann Olsen
Projektmedarbejder

jc@altinget.dk

Kristian Tolbøll
Indholdsleder

kt@altinget.dk

Marie Langmach
Senioranalytiker

ml@mm.dk

Mari-Louise Pedersen
Indholdsleder

mlp@altinget.dk

Nana Holstein
Senioranalytiker

naho@mm.dk

Sofie Marie Fuglsang Burkal
Projektkoordinator

sobu@mm.dk

Zenia Søjberg
Projektkoordinator

zs@mm.dk