Kontakt
lk@mm.dk
2141 0000

Lisbeth Knudsen
Strategidirektør

Lisbeth Knudsen er Tænketankens senior rådgiver og generalist på en bred motorvej af emner. Hun har tilbragt godt 40 år i mediebranchen og har beskæftiget sig med medier og journalistik inden for både print, radio, tv og digitale platforme. De fleste af de 40 år som chefredaktør, nyhedsdirektør og CEO samt aktiv i forskellige bestyrelser og organisationssammenhænge. Hele karrieren igennem har hun kombineret erfaring med både den forretningsmæssige side, den redaktionelle side og et intenst engagement i samfundsudviklingen.

Ud over strategiudvikling, lederskab og kommunikation dækker hun områder som demokratiudvikling, velfærdsinnovation, digital transformation, disruptive innovation, den grønne omstilling, bæredygtighedsledelse og SDG-mål samt udviklingen af nye forretningsmodeller og kompetenceudvikling.

Lisbeth Knudsen er projektejer på og leder af Outreach-delen af VELUX og VILLUM fondenes store projekt Algoritmer, Data og Demokrati (ADD-projektet), som udføres i en kombination af et forskningskonsortie og Tænketanken Mandag Morgen.

Lisbeth Knudsen har følgende bestyrelseshverv: Bestyrelsesformand for professionshøjskolen Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Bestyrelsesformand for non-profit organisationen Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL-grupperne). Bestyrelsesformand for den selvejende institution Odense Symfoniorkester. Medlem af bestyrelsen for den rådgivende ingeniørvirksomhed NIRAS Group, af bestyrelsen for kommunikationsmuseet ENIGMA og Illum Fonden. Endelig er hun adjungeret professor på CBS.

Lisbeth Knudsen er fast kommentator på Altinget.dk og i Ugebrevet Mandag Morgen og aktiv samfundsdebattør, oplægsholder og moderator på konferencer, workshops m.v.

Lisbeth Knudsen er tidligere ansv. chefredaktør for Berlingske og koncernchef (CEO) for Berlingske Media igennem 8 år til september 2015. Før det var hun nyhedsdirektør i DR i 8 år og før det igen i godt 8 år adm. dir. for A/S A-pressen og chefredaktør for Aktuelt. Inden Aktuelt var hun medlem af chefredaktionen på Berlingske i 6 år.

Medarbejdere

Vi er et team af erfarne analytikere, projekt- og eventmagere, innovatører, kommunikatører og ledere.

Amanda Luna Holm
Studentermedhjælper

Christian Ingemann
Udviklingschef

Freja Jelstrup Corneliussen
Projektkoordinator

Gry Nynne Thorsen
Analytiker

Jakob Kaastrup Sørensen
Seniorrådgiver

Kia Skeen
Projektkoordinator

Lisbeth Knudsen
Strategidirektør

Mathias Kjær Heilesen
Souschef og Senioranalytiker

Marie Langmach
Senioranalytiker

Mathilde Oda Meyer Jørgensen

Mathilde Oda Meyer Jørgensen
Digital Projektleder

Nana Holstein
Senioranalytiker

Nina Skotte
Projektkoordinator

Sofie Marie Fuglsang Burkal
Projektkoordinator