Velkommen til SDG Leadership

SDG Leadership bringer ledere fra den private, offentlige og civile sektor sammen i netværk for at diskutere og samskabe nye metoder til bæredygtig vækst med udgangspunkt i FN’s verdensmål. Ambitionen er, at flere virksomheder og organisationer arbejder aktivt med verdensmålene og dermed bidrager til øget bæredygtig vækst i Danmark.

 

SDG Leadership – Bæredygtig ledelse

Verden har et indlysende og næsten knusende behov for, at vi allesammen skifter gear og ændrer kurs. Det kræver ledelse. Omstillingen rummer nemlig store udfordringer, men åbner også op for kæmpestore muligheder både forretningsmæssigt og menneskeligt.


Formålet med dette initiativ er at styrke den enkelte leder. Netværket skal give denne mod til at sætte sig selv i spil som handlende kraft. Det handler om, at du klædes på med brugbare værktøjer til at gå forrest og skabe en bæredygtig forandring i egen organisation og i verden omkring – en velfærdsværdi, der ikke har én bundlinje, men mange.

Læs mere og tilmeld dig her

Dit udbytte

Dit SDG Leadership netværk giver dig ny viden og inspiration, og samtidig bliver du en del af et forløb, der udvikler nye metoder og partnerskaber, som kan stimulere vækst i din egen organisation og skabe grundtegningen til fremtidens bæredygtige forretningsmodel.

Læs mere om dit udbytte her

Det får du også

For at optimere dit udbytte tilbyder vi dig derudover følgende:

  • Mulighed for at netværke på tværs af SDG Leadership Community
  • Eksponering af din organisations bæredygtighedsprofil til kerneinteressenter

Læs mere her

Partnerskaber for handling

SDG Leadership søger partnere, der sammen med os vil udvikle denne unikke platform, der sætter verdensmålene på dagsordenen og styrker danske virksomheders mulighed for at omsætte målene til konkret handling.

Læs mere om muligheder for partnerskab her

Kontakt os

Jens Christian Rørmann Olsen
Tænketanken Mandag Morgen
jc@altinget.dk

+45 5042 9181

Flemming Andersen
IKON
flandk@gmail.com