Videokonkurrence

Et tilbud til de elever der har tid og lyst: Vær med i konkurrencen om en studietur til Bruxelles! For at deltage skal du i samarbejde med tre af dine kammerater lave en video, der viser jeres drøm om, hvad den digitale udvikling kan gøre for fremtidens unge.

Sådan deltager du (kort fortalt):
1. Lav en gruppe med højest 3 andre elever
2. Lav en video om jeres drøm om hvordan livet bliver bedre for fremtidens unge på grund af den digitale udvikling
3. send os videoen senest den 26. september (og tidligst den 29. august)

Hvad skal videoen indeholde?

Videoen skal vise jeres drøm om, hvordan livet bliver bedre for fremtidens unge på grund af den digitale udvikling. Videoen skal altså på den ene eller anden måde vise, hvordan du og de andre i din gruppe drømmer om, at den digitale udvikling kommer til at forbedre livet for fremtidens unge.

Det er jeres drømme, vi er interesserede i at se – og I vælger selv, hvordan I vil vise dem frem gennem videoen. Derfor er det også jer selv, der skal beslutte videoens fokus. I vælger også selv, hvordan videoen skal se ud, og der er ingen krav til, at den skal være i enten høj eller bredformat, have en særlig stil eller lignende.

 

Hvad er præmien?

Vinderen af videokonkurrencen vil blive udnævnt på hovedscenen til techtopmødet den 12. oktober. Vindergruppen skal på en studietur til Bruxelles og besøge Microsoft Europe’s hovedkvarter, og følge Microsofts ledende medarbejderes arbejde med at påvirke teknologiudviklingen i Europa, herunder tale med europæiske politikere og centrale aktører indenfor teknologi og digitalisering. Det bliver en fantastisk lærerig og sjov oplevelse med alt betalt.

Studieturen planlægges afholdt i skolernes ferie i enten december eller februar.

 

Hvordan findes vinderen?

Vinderen udpeges af TechReals unge advisory board i samarbejde med Tænketanken Mandag Morgen. I udvælgelsen lægges der vægt på, at videoen på en overbevisende, gennemtænkt og kreativ måde viser gruppens drøm for, hvordan livet bliver bedre for fremtidens unge på grund af den digitale udvikling.

 

Hvad er de formelle krav til videoen?

Videoen må maksimalt vare 2 minutter.

 

Hvornår skal videoen afleveres?

Videoen skal afleveres senest den 26. september. Fra den 29. august og frem åbnes der op for, at man kan indsende sin video.

Indsendingen foregår ved, at I uploader videoen til enten Youtube eller Vimeo, og via en formular her på siden sender os kontaktoplysninger samt link til videoen.

 

Hvem kan deltage?

Grupper bestående af elever, der går på en ungdomsuddannelse.

Grupperne må højest bestå af 4 personer.

Gruppen behøver ikke at gå i samme klasse eller på samme uddannelse, og det er ikke påkrævet at hele klassen deltager. Det er heller ikke et krav, at man er tilmeldt selve techtopmødet, men vi regner med at vinderne kan deltage på selve techtopmødet den 12. oktober og præsentere deres video.

Har du spørgsmål?

Hvis du ikke har fået svar dit spørgsmål ved at læse ovenstående, skal du være velkommen til at række ud. Du kan skrive til Sofie på mail: sobu@mm.dk