Bliv praktikant i Tænketanken Mandag Morgen

Vi søger ambitiøse, engagerede og nysgerrige studerende med samfundsvidenskabelige uddannelser, som vil være en del af vores stærke faglige arbejdsfællesskab.

 

Zenia Søjberg startede hos os i august. Hun kommer fra en kandidat i socialvidenskab på RUC, som hun bygger oven på sin bacheloruddannelse i journalistik fra DJMX.

29-årige Zenia Søjberg har været praktikant i Tænketanken Mandag Morgen siden august 2022. 

 

–  Jeg valgte at søge praktik her, fordi jeg anser Tænketanken Mandag Morgen som et anerkendt og dygtigt videnshus. Jeg havde brugt produktioner herfra før på mit studie, og jeg tænkte, at det var en rigtig god måde at omsætte min viden fra studiet til noget, der giver mening for mig professionelt, forklarer Zenia.

 

I Tænketanken Mandag Morgen indgår praktikanter i opgaveløsningen som en ligeværdig del af teamet. Vi har et godt socialt fællesskab og en usnobbet tilgang til opgaveløsningen. Det er noget, Zenia vægter højt. Også når det kommer til at få indflydelse på arbejdsopgaverne.

 

–  Man bliver overhovedet ikke behandlet som en praktikant. Man får lov til at have fingrene nede i det, man synes er spændende, får ansvar og får lov til at præge, hvad man laver, fortæller hun.

Så gør som Zenia, og bliv praktikant hos os i Tænketanken Mandag Morgen. Søg jobbet her.

 

Lidt om stillingen

Som praktikant bliver du en af del af et engageret og talentfuldt hold af medarbejdere. Du indgår i teams på vores forskellige projekter, hvor du sammen med stærke faglige rollemodeller vil blive inspireret og udfordret Vi tager dinfaglige og personlige udvikling alvorligt og du får faglig sparring undervejs, selvstændige opgaver og en stor kontaktflade internt og eksternt.

Hvis dine kompetencer matcher igangværende og kommende projekter, kan der desuden være mulighed for ansættelse bagefter, da vi er en organisation i vækst. Som praktikant vil dine primære arbejdsopgaver være i Tænketanken Mandag Morgen, men du vil også få opgaver i Altingets liveafdeling, Arena, der udvikler og afholder netværk, uddannelser, konferencer og events i vores gård på Ny Kongensgade. Dine opgaveportefølje vil variere hen over praktikforløbet, men du vil få erfaringer med:

  • Analyse: Tænketanken Mandag Morgen arbejder med flere forskellige typer af analyser. Vi laver store befolkningsundersøgelser med mange tusinde respondenter, herunder flere børne- og unge analyser, som er en helt særlig faglig disciplin. Vi arbejder både med klassiske metoder som fokusgruppeinterviews og spørgeskemaer, men også nyere typer som video- og mobiletnografi. mv.
  • Events: Tænketanken Mandag Morgen gennemfører årligt en række store og små events med deltagelse af landets førende eksperter, erhvervsledere og politikere.
  • Formidling: Som en del af mediehuset Altinget og Mandag Morgen er stærk og vedkommende formidling en af vores kernekompetencer. Vi formidler viden og indsigter i både klassiske rapportformater og nye innovative digitale formater hvor tekst, lyd, video og grafiske illustrationer kombineres

Din profil
Vi søger først og fremmest videbegærlige studerende der brænder for at udvikle deres faglighed. Derudover håber vi at finde studerende som

  • Har kendskab til samfundsvidenskabelig metode og har lyst til at styrke deres evner indenfor bearbejdning af kvalitative og kvantitative analyser
  • Er strukturerede og ansvarsfulde i opgaveløsningen
  • Er gode til at planlægge egen tid og arbejde på flere opgaver samtidigt.
  • Er nysgerrig på samfundsudviklingen og kan sætte sig ind i vores samarbejdspartneres behov.
  • Kan lide at arbejde i teams, og er imødekommende og fleksibel i opgaveløsningen

Rammerne
Stillingen er en fuldtidsbeskæftigelse (37 timer ugentligt) at være praktikant i Tænketanken Mandag Morgen. Næste praktikforløb løber fra 25. januar – 23. juni 2023. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, der udføres, vil der være mulighed for at modtage en erkendtlighed på kr. 3.000 om måneden ved siden af SU.

Vi er en ung, engageret og uformel arbejdsplads med højt til loftet, et stærkt fællesskab og en stor professionel integritet. Vi er usnobbede og løsningsorienterede i vores tilgang til arbejdet og vi er ikke flere end at alle, ledere såvel som praktikanter, må hjælpes ad med stort og småt.