Vi skaber indsigter, mødesteder og løsninger for mennesker og samfund

Tænketanken Mandag Morgen har i mere end 25 år præget samfundsudviklingen med dagsordenskabende og politisk uafhængige analyser, events og løsninger, som hjælper beslutningstagere og borgere med at forstå og finde svar på de udfordringer, vores samfund står overfor. Det gør vi fortsat i dag.

Vores samarbejdspartnere er alle offentlige, private, faglige, filantropiske og frivillige organisationer og virksomheder i Norden, som bidrager til udviklingen af vores samfund.

Vi er en del af det politisk uafhængige medie- og videnshus Altinget/Mandag Morgen med adresse i det centrale København og kontorer i Bruxelles, Stockholm og Oslo, og vi hører tæt sammen med Altingets live-afdeling ARENA.

SE VORES MEDARBEJDERE

Vores vidensfelter

Vi arbejder med de vigtigste dagsordener, udfordringer og muligheder for mennesker og samfund i Norden. Vi beskæftiger os især med ni store problemstillinger:

LÆS MERE OM VORES VIDENSFELTER

Ydelser

Vi leverer primært tre typer af ydelser og en række produkter – ofte i kombination

  • Indsigter
  • Mødesteder
  • Løsninger
LÆS MERE OM VORES YDELSER

Vores styrker

Samarbejdspartnere

Samarbejds-
partnere

Vores samarbejdspartnere er alle offentlige, private, faglige, filantropiske og frivillige organisationer og virksomheder, som gerne vil forstå og bidrage til udviklingen af vores samfund.

Tænketanken Mandag Morgen er en del af Mandag Morgen ApS, der er et datterselskab 100 procent ejet af Rasmus Nielsen Holding Aps.