Tænketanken Mandag Morgen har i mere end 25 år præget samfundsudviklingen med dagsordenskabende og politisk uafhængige indsigter og løsninger. Det gør vi fortsat i dag.

VORES STYRKER 

Nytænkning

Vi baner vejen for nye løsninger for mennesker og samfund.

Saglighed

Vi arbejder systematisk, involverer bredt og står på et solidt vidensgrundlag.

Formidling

Vi formidler indsigter og løsninger på en enkelt og engagerende måde.

Uafhængighed

Vi plejer ikke særinteresser, og tilbyder aldrig et bestemt resultat af vores analyser.

Partnerskaber

Vores partnere er alle, der gerne vil forstå og bidrage til udviklingen af vores samfund.

Vores samarbejdspartnere er offentlige, private, faglige, filantropiske og frivillige organisationer og virksomheder, som gerne vil forstå og bidrage til udviklingen af vores samfund.

VORES 5 FOKUSOMRÅDER 

Verdensmål og bæredygtighed

Vi tror på, at verdensmålene og kravet om bæredygtighed bliver retningsgivende for, hvordan vi indretter vores samfund. I de kommende år vil det kun blive tydeligere: Man kan ikke tænke samfundsforandring og -omstilling uden at tænke verdensmål og bæredygtighed.

Velfærd & beskæftigelse

Vi tror på, at debatten om velfærdssamfundet og fremtidens arbejdsmarked skal handle om mere end budgetter og ydelser. De bedste løsninger kræver nemlig, at vi tør tænke og gøre nye ting, og at vi gør det sammen og på tværs af sektorer.

Demokrati & fællesskaber

Vi tror på samtalen, debatten og værdien i, at vi alle er medskabere af samfundet. Vi tror også på, at fællesskaber ikke skal tages for givet, og at samfundsudviklingen med dalende tillid til vores politikere, ensomhed og et stigende offentligt ressourcepres kalder på en nytænkning af vores demokrati og fællesskaber.

Ledelse & kompetencer

Vi tror på, at de rette kompetencer og det gode lederskab er absolut nødvendige for, at virksomheder, organisationer og myndigheder kan gribe de muligheder, som fremtiden bringer. Afgørende for at imødegå de tværgående, mere systemiske kriser, bliver derfor et lederskab, der forstår og forankrer de nye værdilogikker i deres egne organisationer såvel som i de partnerskaber og alliancer, de indgår i.

Teknologi & digitalisering

Vi tror på, at ny viden og teknologi kan løse rigtig mange af vores problemer. Det problemløsende potentiale kommer dog ikke af sig selv, men kræver, at vi forstår og kan forholde os til de nye muligheder og risici, som følger med den teknologiske udvikling og digitale verden.

Medarbejdere

Vi er et team af erfarne analytikere, projekt- og eventmagere, innovatører, kommunikatører og ledere.

Amanda Luna Holm
Projektkoordinator

holm@mm.dk

Christian Ingemann
Udviklingschef og souschef

cin@mm.dk

Daniel Honoré Jensen
Senioranalytiker

dhj@mm.dk

Erik Tougaard Møller
Projektkoordinator

etm@mm.dk

Helene Rosing
Projektkoordinator

hr@mm.dk

Lisbeth Knudsen
Strategidirektør

lk@mm.dk

Marie Langmach
Senioranalytiker

ml@mm.dk

Nana Holstein
Senioranalytiker

naho@mm.dk

Sofie Marie Fuglsang Burkal
Projektkoordinator

sobu@mm.dk

Zenia Søjberg
Projektkoordinator

zs@mm.dk

Tænketanken Mandag Morgen er en del af Mandag Morgen, der også står bag Ugebrevet Mandag Morgen. Vi udfører opgaver i hele Danmark, men har adresse i det centrale København sammen med vores søstervirksomhed Altinget.

DET SIDSTE ÅR HAR VI SAMARBEJDET MED

Tænketanken Mandag Morgen er en del af Mandag Morgen ApS, der er et datterselskab 100 procent ejet af Rasmus Nielsen Holding Aps.