Gentænk Velfærden 2019

Materialer til Gentænk Velfærden – et innovationsspil for alle, der vil noget med velfærden

Her kan du finde alle de nødvendige materialer til innovationsspillet Gentænk Velfærden.
Med inspiration fra typiske innovationsprocesser har vi udviklet et dialogbaseret spil, der med simple regler stiller rammerne til rådighed for kreativitet og nytænkning.

Gentænk Velfærden tager afsæt i de velfærdsudfordringer, der optager jer i jeres organisation lige nu, og gennem forskellige værktøjer skaber spillet et rum for, at I sammen kan kaste jer ud i at tænke nyt, og derfra udvikle prototyper på nye koncepter og velfærdsløsninger.

Materialer til velfærdsspillet

Til opsætning af spillet skal du bruge følgende materiale en spillemanual, en spilleplade, fem typer spillekort, spillebrikker og en forandringsmodel.

Spillemanualen

Det første du har brug for er spillemanualen, der vejleder dig og dine kollegaer gennem hele spillet.
Download spillemanualen her

Spillepladen

Spillepladen er en stor cirkel med 12 felter. Til hvert felt hører en opgave, der bringer dig og dine kollegaer fra jeres velfærdsudfordring til idépitch.
Download spillepladen her

Spillebrikker

For at markere, hvor langt du er kommet i spillet skal du bruge spillebrikker
Download spillebrikker her

Spillekort

Igennem spillet vil du støde på fem forskellige slags spillekort: rollekort, udfordringskort, random words, komponentkort og interessentkort.
Download spillekortene her

Forklaringsmodellen

Endelig skal du bruge en udgave af forandringsmodellen til hver spiller. Modellen skal benyttes undervejs til at danne et overblik over sin velfærdsudfordring, og hvad der skal til for at løse den.
Download forklaringsmodellen her