Bedre Digital Sundhed: Sammenhæng og samarbejde til gavn for borgere og et presset sundhedsvæsen

Kig med når Health Tech Hub Copenhagen den 28. november kl. 14.00 præsenterer rapporten om digital sundhed på et webinar.

Formålet med rapporten er at give konkrete anbefalinger til at skabe bedre digitale borger- og patientforløb og reducere presset på sundhedsvæsenet. Det handler særligt om, hvordan Danmark i fremtiden bliver i stand til at nationalt implementere og udbrede de løsninger, som allerede har skabt resultater lokalt. Anbefalingerne kan bl.a. indgå i Sundhedsstrukturkommissionens arbejde for at skabe et fremtidssikret sundhedsvæsen. 

Rapporten indeholder 13 anbefalinger til et bedre digitalt sundhedsvæsen, baseret på en omfattende kortlægning af 39 barrierer og 62 strukturelle løsningsmodeller. Kortlægningen har baggrund i interviews med over 50 ledere og eksperter på området, samt en større gennemgang af analyser og casestudier. Rapporten er udarbejdet af Health Tech Hub Copenhagen i samarbejde med Tænketanken Mandag Morgen.

Rapporten er en milepæl i HTHC’s tænketanksarbejde for at fremme god digital sundhed i Danmark til gavn for både borgere og sundhedsvæsen. Den udgives offentligt umiddelbart efter lanceringen på webinaret den 28. november.