Vi arbejder primært inden for fire kerneområder:

Fremtidens arbejdsmarked og kompetencer
Fremtidens sundhedssektor
Fremtidens demokratiske fællesskaber
Fremtidens udsatte borgere

Vi udvikler altid vores produkter i dialog med vores samarbejdspartnere. Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi kan, så dyk ned i vores ydelser.

Indsigter

Vi sætter en ære i at indsamle, skabe og formidle viden, der kaster nyt lys på morgendagens samfundsudfordringer. Det gør vi gennem vores brede erfaring med analyser af forskellig art og størrelse, dagsordensættende debatoplæg og involverende foredrag, hvor vi deler ud af al den viden, vi har opbygget i Tænketanken Mandag Morgen.

Analyse & tendens

Vi kortlægger tendenser og analyserer konkrete temaer. Resultaterne præsenteres i korte og fokuserede analyseformater, som skaber grundlag for handling.

Undersøgelser

Vi skaber indsigt i komplekse problemstillinger for mennesker og samfund gennem dybdegående undersøgelser. Resultaterne præsenteres i dagsordensættende analyseformater, publikationer og konferencer.

Scenario

Vi hjælper offentlige og private virksomheder og organisationer med scenarie-planlægning og handlemuligheder for fremtiden.

Mødesteder

Vi tror på, at gode innovative løsninger opstår, når man involverer, erfaringsudveksler og bringer mennesker sammen. Hos Tænketanken Mandag Morgen organiserer og afvikler vi alt fra mindre workshops til store konferencer med over 1.000 deltagere. Fælles for alle vores events er, at vi tilpasser den virkelighed, vores samarbejdspartnere befinder sig i.

Netværk & partnerskaber

Vi skaber netværk og partnerskaber for samfundets beslutningstagere og meningsdannere for at skabe ny viden og udvikle nye relationer og løsninger.

 

Event

Vi er eksperter i at udvikle og afholde inspirerende og medskabende events af alle størrelser – altid i levende formater. Vi mestrer både fokuserede workshops og skarpe paneldebatter, store nationale konferencer med 1000+ deltagere og internationale topmøder med deltagelse af ministre, erhvervsledere mv.

Moderation

Vi er et hold af erfarne kommunikatører, som holder oplæg og modererer konferencer, paneldebatter og workshops.

Løsninger

Kendetegnende for vores arbejde i Tænketanken Mandag Morgen er vores fokus på udvikling og løsninger. Dele af vores arbejde fokuserer udelukkende på gode løsninger og udbredelsen af dem til hele samfundet.

Udvikling

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle nye strategier, partnerskaber og indsatser, som dækker et behov, realiserer et potentiale og bringer en konkret ide fra tegnebræt til virkelighed.

Velfærd

Vi samarbejder med den offentlige sektor om at udvikle, afprøve og organisere nye velfærdsløsninger, strategier og politikker.

 

Deltagelse

Vi hjælper med at skabe handlekraftige demokratiske fællesskaber. Vi designer og gennemfører innovative og deltagende processer, der engagerer borgere, brugere, medarbejdere og medlemmer i de vigtige spørgsmål og svære prioriteringer i samfundets store og små fællesskaber.