Engagement, løsninger og udvikling:
Velfærdens Innovationsdag bliver til Gentænk Velfærden

Af Andreas Hjorth Frederiksen, projektdirektør i Tænketanken Mandag Morgen

Velfærdens Innovationsdag bliver i 2019 til Gentænk Velfærden, der er et udviklingsforløb med to velfærdsværksteder i både København og Aarhus samt en afsluttende konference i København.

Mandag Morgen har med Velfærdens Innovationsdag i de seneste ni år samlet tusindvis af velfærdsledere, praktikere, forskere og innovatører og sat aktuelle samfundsudfordringer og nye velfærdsløsninger på dagsordenen. I 2019 sker der noget nyt. Velfærdens Innovationsdag bliver Gentænk Velfærden.

Gentænk Velfærden er en ambitiøs videreudvikling af Velfærdens Innovationsdag, hvor vi i samarbejde med Altinget inviterer alle interesserede i at gentænke velfærden i et udviklingsforløb, der skaber konkrete bud på velfærdsløsninger.

Det betyder, at vi i stedet for én dag i København, samler deltagerne ad flere omgange i vores velfærdsværksteder, der bliver afholdt både i Aarhus og København. Til velfærdsværkstederne får du ny viden og værktøjer, udvikler og er i samarbejde med deltagere fra andre sektorer med til at udveksle, finde eller videreudvikle velfærdsløsninger, du selv kan tage med hjem i din organisation eller præsentere på den afsluttende konference.

Det gør vi, fordi vi tror på, at det er jer, der sidder med udfordringerne, idéerne og løsningerne. Det er jer, der sidder med pulsen på velfærden. Derfor har vi et ønske om at engagere jer, og bidrage til jeres samarbejde på tværs af sektorer.

Læs mere om Gentænk Velfærden og tilmeld dig her.