VÆR MED TIL AT UDVIKLE FREMTIDENS VELFÆRD

Gentænk Velfærden er en ambitiøs videreudvikling af Velfærdens Innovationsdag, hvor Mandag Morgen i samarbejde med Altinget inviterer alle interesserede til at gentænke velfærden i et udviklingsforløb, der skaber konkrete bud på nye velfærdsløsninger. Forløbet er værdiskabende, tværsektorielt, kompetenceudviklende og kommer med bud på løsninger på fremtidens velfærdsudfordringer, som du kan tage med hjem og afprøve i din organisation.

GENTÆNK VELFÆRDEN BESTÅR AF TRE BEGIVENHEDER

Gentænk Velfærden er et udviklingsforløb, der består af tre begivenheder: To velfærdsværksteder og en konference. De tre begivenheder foregår over tre måneder, og her arbejder du med skabe konkrete bud på nye velfærdløsninger.

Velfærdsværksted
– session I

Det første velfærdsværksted er en halvdagssession med 30-40 deltagere. Gennem indspark, ny viden og et faciliteret format identificerer, kvalificerer og prioriterer I de velfærdsudfordringer, der optager jer. Du får bl.a. ny viden, netværk og indblik i udfordringer som andre står overfor.

Se programmet for velfærdsværksted I

Velfærdsværksted
– session II

En heldagssession, hvor den samme gruppe af deltagere arbejder på tværs, udveksler og udvikler idéer og løsninger, som du kan bringe med hjem i din egen organisation – til inspiration, videreudvikling eller afprøvning. Du får konkrete idéer til nye arbejdsgange og nye organisationsformer samt praktiske værktøjer til at løse de udfordringer, din organisation står overfor.

Se programmet for velfærdsværksted II

Velfærdskonference

Sammen skal vi finde svar på, hvordan vi bedst bruger ny teknologi på velfærdsområdet, og hvordan vi får truffet de rigtige beslutninger, når der opstår svære valg og dilemmaer ved indførsel af ny teknologi. Konferencen er relevant for alle ledere og udviklingsansvarlige, der har med velfærdsområdet at gøre. Dagen er dedikeret til dig, der ønsker at sætte dagsordenen og være med til at skabe løsninger med mennesket som udgangspunkt. 

Læs mere om velfærdskonferencen

Vil du med?

Velfærdsværksted – session I
Tirsdag d. 26. marts kl. 13-17
Dansk Arkitektur Center, København
Velfærdsværksted – session II
Torsdag d. 2. maj kl. 10-17
Dansk Arkitektur Center, København
Konference
Torsdag d. 6. juni
Altinget og Mandag Morgen, København

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Kontakt seniorkonsulent Katrine Hoffmann på kha@mm.dk eller 6040 7617.