Tænketanken Mandag Morgen samlede over 60 samfundsaktører til debat om bæredygtig udvikling til Verdensmålsugen 2023

Tænketanken Mandag Morgen samlede sammen med Altinget, 2030-panelet og UN Global Compact Network Denmark debattører og deltagere fra mere end 60 offentlige, private og civile organisationer til 23 fysiske og live-streamede debatter, samtaler og taler til Verdensmålsugen 2023 – det danske pre-event til COP28.

Årets udgave af Verdensmålsugen, der var den fjerde af sin slags, forløb over tre dage i Landstingssalen på Christiansborg samt i Altinget/Mandag Morgens lokaler på Ny Kongensgade 9. Her diskuterede politiske beslutningstagere, virksomheder, organisationer og eksperter løsninger og nødvendige, kritiske investeringer på tværs af FN’s 17 verdensmål. Fik du ikke set debatterne eller er du nysgerrig på programmets indhold, kan du finde alle optagelser af debatter på Verdensmålsugens hjemmeside her.

Tak til vores partnere Falck, Realdania, IDA, TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk El-Forbund for at bidrage med spændende debatter.

Forberedelserne til Verdensmålsugen 2024 er så småt begyndt, og hvis du er interesseret I at høre mere om mulighederne for at bidrage til ugen, kan du kontakte projektleder, Rasmus Wagtmann, på wagtmann@mm.dk.