Verdensmålsugen er årets topmøde om verdens vigtigste plan for mennesker og planet. Vi er midtvejs mod 2030 – men alt for langt fra at nå målene.

2030-panelet, Global Compact Network Denmark, Altinget og Tænketanken Mandag Morgen er derfor gået sammen om at afholde Verdensmålsugen hvert år indtil 2030 – for at give samtalen om Verdensmålene et markant og forpligtende løft og sikre et både bredere og dybere engagement af politikere, virksomheder, organisationer og civilsamfund i Verdensmålene.

Verdensmålene handler nemlig om os alle. Om hele samfundet. I hele verden.

Med verdensmålsugen sætter vi danske og nordiske beslutningstagere stævne for at kaste lys på de handlinger, omstillinger og investeringer, der skal til for at bringe os tættere på Verdensmålene. Sandheden er nemlig, at der er behov for at få sat mere fart på den samlede verdensmålsindsats.

Verdensmålsugen blev senest afholdt den 31. januar til 3. februar 2023 – i alt fire dage med fuldt debatprogram med landets førende beslutningstagere og eksperter, og arrangeret i samarbejde med mere end 80 offentlige, private og civile aktører i Norden.

LÆS MERE OM VERDENSMÅLSUGEN HER

Vi sætter fokus på FN’s verdensmål som medarrangører af Verdensmålsugen