Tilbage til vidensfelt

Projektkatalog

Grønbog for et bæredygtigt energisystem

Tænketanken Mandag Morgen står bag projektet Grønbog for et bæredygtigt energisystem, der er en ambitiøs og realistisk energiplan, som fremskynder frigørelsen fra russisk energi og adresserer klimakrisen. Projektet mundede ud i en grønbog i form af et løsningskatalog, der tager udgangspunkt i 25 hovedanbefalinger.

LÆS MERE
Green paper for a sustainable energy system

The project Green paper for a sustainable energy system is a proposal for how we can quickly, effectively, and realistically free ourselves from the dependence on Russian gas and oil reserves and lay the groundwork for a new energy system where sustainable processes create electricity and heat.

LÆS MERE
Green Impact Technologies

Tænketanken Mandag Morgen udviklede magasinet Green Impact Technologies, der dykker ned i, hvordan danske virksomheder anvender nye teknologier til at drive grøn omstilling. Magasinet præsenterer en række frontløbere, der deler deres succeser og de barrierer, de står over for som startups, når det kommer til blandt andet finansiering og internationale samarbejdspartnere. 

LÆS MERE
Nordic Circular Summit

Tænketanken Mandag Morgen står bag magasinet Nordic Circular Summit Magazine, der rammesætter konferencen Nordic Circular SUmmit, der er en officiel World Circular Economy Forum sidebegivenhed.

LÆS MERE
Verdensmålsugen

Verdensmålsugen er årets topmøde om verdens vigtigste plan for mennesker og vores planet. Bag Verdensmålsugen står Tænketanken Mandag Morgen, 2030-panelet, Global Compact Network Danmark, Altinget, der har besluttet at afholde Verdensmålsugen hvert år indtil 2030 for at give samtalen om Verdensmålene et markant og forpligtende løft og sikre et både bredere og dybere engagement af politikere, virksomheder, organisationer og civilsamfund i Verdensmålene.

LÆS MERE
Grøn omstilling for erhvervsskolerne

I projektet Grøn omstilling for erhvervsskolerne undersøger Tænketanken Mandag Morgen på vegne af Videnscentrene for Automation og Robotteknologi, hvad den grønne omstilling betyder for erhvervsskolerne, og hvordan der arbejdes med at gøre den grønne omstilling til en del af undervisningen. 
 

LÆS MERE
Bæredygtighed på social- og sundhedsområdet

For at blive klogere på den rolle bæredygtighed spiller på SOSU-skolerne, gennemfører Tænketanken Mandag Morgen i 2023 en spørgeskemaundersøgelse og en række af interviews med stakeholders på social og sundhedsområdet. Undersøgelsen skal kortlægge holdninger til bæredygtighed på alle landets SOSU-skoler og i deres økosystem, og hvad det betyder for både tiltrækningskraft og kompetencebehov på social- og sundhedsområdet.

LÆS MERE
Enabling the digital green transition

Tænketanken Mandag Morgen sætter med projektet Enabling the digital green tranisition fokus på den omfattende samfundsmæssige transformation, som den digitale grønne omstilling er udtryk for. I undersøgelsen kortlægger vi politikker, analyserer styrkepositioner, barrierer og potentialer og giver ti politiske anbefalinger til at fremskynde den digitale grønne omstilling i den nordisk-baltiske region. 

LÆS MERE
Tilbage til vidensfelt